Wednesday, January 16, 2013

Rahsia 16 Januari~Posting!!!

Assalamualaikum...

xyah cakap banyak la sbb hari ni patutnya WORDLESS WEDNESDAY!



TAHNIAH buat rakan2 yg telah berjaya mendapat tempat posting. Khas buat budak PISMP...yg mana hari ni dah keluar nama penempatan bagi SJKC dan SJKT. Sk belum lagi...kena tunggu ye...nama akan keluar secara berperingkat menurut beberapa khabar rakan2 kita. Seyummmmmmmm!!! ^_^

Moga lepas ni berjaya menjadi guru yang terbaik okeyhhhh!!!

Aku?? Hahahah.,...xyah tanya...faham2 sendiri k!

p/s : bagi yg nak check nama untuk penempatan tu cer klik link ni : http://www.moe.gov.my/v/pemberitahuan-view?page=1&id=3053

4 Biskut bergolek:

puterahangnadim said...

tahniah yg dapat. yg xdapat, sabar menunggu

hana hadi said...

hye... from IPGKKB :)
masih menunggu untuk dipostingkan :(

Si Biskut Rangup said...

@puterahangnadim ha'a...sometime rasa mcm x sbr je tunggu result tu kan...hihihi

Si Biskut Rangup said...

@hana hadi hai...sy dr IPRajang...xpe, wpun hati nie meronta2 je nak posting , xpe sbr dulu...:)ada la hikmah tu nanti kan :)

Post a Comment

Biskut Bergolek Sedang Bercakap?