Wednesday, January 23, 2013

TEMPAHAN BUAT ASSIGNMENT!!!

Assalamualaikum...bagi sapa2 yang rasa malas nak buat assignment disebabkan kemalasan melampau hehehe ataupun banyak sangat kerja bolehlah mencuba nasib dengan menempah kami untuk buat ye. Kami berikan harga berpatutan dan murah kepada anda jika dibandingkan dengan pihak lain di luar sana!!! Cepat grab peluang keemasan ni!

SYARAT-SYARAT :-
1) Hantarkan contoh soalan tuan/puan ke email azie_laila@yahoo.com.my
2) Pastikan tempoh masa sekurang-kurangnya 2 minggu sebelum tarikh akhir.
3) Separuh daripada bayaran perlu dibuat bagi mengelakkan 'backout person/buyer'
4) Oleh kerana masa 'offer' sudah tidak dijalankan maka harga telah kembali kepada harga asal.
5) Seorang individu hanya boleh menghantar dua tugasan dalam 1 masa
6) Tempoh tugasan siap 1 tugasan = 1 minggu

HARGA 1 TUGASAN :-
tugasan lengkap, mempunyai pendahuluan, isi mengikut rubrik, penutup, bibliografi, lampiran rujukan dll bahan berkaitan akan dimasukkan) - rm150

CARA MEMBUAT TEMPAHAN DAN PEMBAYARAN :-
Hantarkan soalan tugasan ke alamat di bawah dan tunggu balasan.
Format : Muka Depan (mengikut IPG/U masing2)
Melalui Email : azie_laila@yahoo.com.my
Facebook : Sibiskutrangup[dot]belogsepot[dot]com

p/s : Nombor akaun akan diberikan kepada individu yang benar-benar berminat sahaja.

18 Biskut bergolek:

Anonymous said...

Still bole tempah ke tak?

Anonymous said...

Memang tempahan dah di tutup ke? Just nak confirm kan.

Anonymous said...

topik agam boleh buat ker? hihi

Anonymous said...

financial management boleh tak?- Azlina

Anonymous said...

Hai . Sy jg blh bantu :) blh hubungi melalui email saya yunyun8491@gmail.com :)

Anonymous said...

Maaf , tmpang skali . Kalo cik azie bz , sy jg blh mbntu , hbgi saya yunyun8491@gmail.com :) financial mgt pun blh.

Anonymous said...

bole tempah lg tak buat assigment

Faiz Fifi said...

Mcm mane nk tempah

Faiz Fifi said...

Mcm mane nak tampah

Faiz Fifi said...

Saya serius nk minta tolong pihak awak tapi subjek it

UpahMe said...

cuba tengok upahme.com. macam2 service ade. termasuklah upah buat assignment!

Anonymous said...

ASSIGNMENT HELPER (Serve You Better)

Kami menyediakan perkhidmatan membuat assignment bagi mereka yang tidak mempunyai masa yang cukup untuk menyelesaikan tugasan. Terbuka kepada pelajar SPM, STPM, SIJIL, DIPLOMA, IJAZAH, dan SARJANA seperti PJJ dan pelajar SEPENUH MASA.

Antara keistimewaan perkhidmatan yang kami tawarkan ialah;

1) Berpengalaman selama dua tahuan menghasilkan assignment pelajar IJAZAH dan SARJANA
PJJ
2) Harga yang berpatutan
3) Tugasan akan diselesaikan oleh pelajar Sarjana
4) Karya 100% asli (kami tinggal berdekatan dengan PERPUSTAKAAN, senang untuk merujuk sesuatu bahan berkaitan dengan assignment anda.
5) Menggunakan rujukan yang bersifat ilmiah
6) DIJAMIN SIAP PADA MASA YANG DITETAPKAN

Sila emailkan assignment anda di assignmentmaker87@yahoo.com atau hubungi/tinggalkan pesanan ringkas 013-8985648 (Dialora) untuk keterangan lanjut.
Email akan dibalas dengan SEGERA!

rain said...

upah buat assignment english kat sini

Anonymous said...

Masih dpt tempah x? Subjek prasekolah

cazpian said...

blh buat electrical engineering x?

zalmi che sulaiman said...

kenapa saya email x bleh? hubungi saya 0167789737

zalmi che sulaiman said...

saya cuba email td tapi x boleh la

Anonymous said...

Asgment pendidikan awal kanak2 bole tlng x?

Post a Comment

Biskut Bergolek Sedang Bercakap?