Thursday, August 23, 2012

Raya 2012~Edisi Cik Biskut Ohsem *1*

Assalamualaikum...Selamat Hari Raya!!! Walawehhhh...dah raya dah la. Seronoknyeeeee! Pose cukup sebulan, keseronokkan sangat2 la terasa...ehhh?? Ye ke cukup nih?? Heheheh...sebenarnya...sebenarnya...sebenarnya *cakap je la cik Biskut oi!*

Mestilah sebab jumpa kazen mazen cik Biskut. Raya nih jugak cik Biskut terjumpa buah hati zaman skolah rendah dulu dulu...gatai! hahaha...masa tecit2 dulu memang suka kacau bebudak lelaki. Alaaa...Biskut bukan buat apa pun...paling2 pun Biskut kejar sampai dia orang lari sembunyi dalam loker. Hahaha...sebab Biskut nak peluk ketat2!! Hahaha...xde arrr...Biskut masa tecit2 tomboi. So bila dah gaduh ngan bebudak lelaki tu memang xleh nak beza dah mana budak laki mana budak pompuan...hahahaha.

Exceli...Biskut jumpa ngan member lama masa zaman skolah dolu2. Jue...sekarang nih dah kawen dah. Ye la beliau kan tua 2 tahun dari Biskut. Mesti korang hairan kan sbb apa sama skolah sama kelas tp tua 2 tahun. Si Jue ni memang lahir 87 biskut lak 89. So masa tu kampung kita orang xde macam kampung orang lain. Budak skolah kita orang memang kategori SKM *sekolah kurang murid*. So, dalam tahun2 tertentu memang ada kelas2 tertentu je. X faham?? Ok, macam tahun 1996 ada kelas yg nombor genap je. Kalau tahun 1997 ada kelas yg nombor nye ganjil je...contoh 1997 : Tahun 1, tahun 3 dan tahun 5 je...haaaa...

Laaa.....biskut dah melalut lak...ni bukan entry raya dah! Ok, kalau biskut melalut lagi memang x habis. So, biskut nak show off sikit gambo2 raye tahun ni...hihihih

sesi bermaaf-maafan

alaaa...comei nye humaira

nenek & atuk kesayangan

dengan si mimi comel

big family yg x berapa nak big...masih ada lagi 3 family x de dlm pic

d otai!

my family...sorang xde~

anak dare p jalan raya...

with kazen

nih le kazen yg d' elder...

hihihih...jubah pinjam okay...jubah sendirik blum sampai lagi ponnn...

jenjalan raya with family~

mimi d' k-pop!

hihihi...shopping2 sempat gak amek gambar

rest & go!

comei!

xtau mana satu biskut mana satu kerusi! hahahaha

with d kazen mazen

masa open house rumah mak usu...humaira enjoy!!!

ade macam adik & kakak x?? =p





lastly!!! hehehe...ade gak gambo ngan yg tercayang cik Biskut...mr roti! hehehe

p/s : raya 2012...korang lak camner???




2 Biskut bergolek:

Liza Razak said...

happening nye raya awak :)

Si Biskut Rangup said...

@Liza Razak sangattttttt!!! baru sekarang dpt reply...malunyeee...ye la blog kt ada mslh ngomen2 la dear...sorie k :)

Post a Comment

Biskut Bergolek Sedang Bercakap?