Saturday, June 9, 2012

Bawa Lari Adeq!

Jom lari! Ini adalah plan semasa cik Biskut dan bodak bolat itu berada di rumah. Ini adalah gara-gara cik Biskut ingin menunjukkan dunia luar yang tidak la berapa nak jauh daripada dunia bodak bolat itu...7 jam saja perjalanan yg sambil lewa tapi 6 jam apabila perjalanan yg tidak melewa...kikikikikih...

Bodak bolat nampaknya sangat sukakan makan angin yang banyak. Dan disebabkan itu bodak bolat ini mengelembung seperti belon udara yg sudah tidak akan dapat dikempiskan lagi....errr cik Biskut mengutuk ke?? xla...xla...cik Biskut cakap je...hihihi...

Seronok sangat. Sebab cik Biskut bawak bodak bolat jumpa family mertua...hihihihihi...mertua? Ade ke? Gatai! Hahaha...jangan dulu wahai biskut penyek! Well...masa kat kampung si Mr Roti kita orang disajikan dengan hidangan yg ummppphhhh!!! sedap gilerr! Rasa macam tak nak bangun daripada tempat duduk kau! Haaa... bez hokeyh...pastu p jenjalan2...makan2 lagi...hihihi...

otw nak p bawakk bodak bolat lari!

diz s bodak bolat!

ohhh...i yg gojes! ahakkksss perasan!

eh...ni gambo masa p ator absorber keta! depan bengkel la tuh!

di sanyan sibu,~

GIANT! Masatu malu2 sbb ade jumpe sorang bodak perempuan yg semeja masa wedding Diana...hihihi

Mr Roti yang bawak p jenjalan...

da nak balik kuching da...

my kuru2...hihihi

p/s : Wpon cuma 3 hari 2 malam je, sangat menyeronokkan sebab sangat happening. Nanti2 kalo ade cuti panjang cik Biskut akan bawak bodak bolat ni g sini lagi...hihihi...LARI LAGI???

2 Biskut bergolek:

Syarafi[skyforce331] said...

waaah..macam best je pi jalan :D

Si Biskut Rangup said...

@Syarafi[skyforce331] jom p sarawak...sy bawak awk ronda2! bestttt! :)

Post a Comment

Biskut Bergolek Sedang Bercakap?